Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 11:28 Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη τα οποία χαρακτηρίζονται ως έκτακτα ή συνδέονται με κάποια καταληκτική ημερομηνία, συνεδριάζει σήμερα 11 Δεκεμβρίου στις 18:00’ το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1 : Συγκρότηση Επιτροπών Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών έτους 2024

Θέμα 2 : Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Υπηρεσιών έτους 2024

Θέμα 3 : Τροποποίηση της υπ’ αριθ. πρωτ. 6219/14-6-2023 (ΑΔΑΜ: 23SYMV012878216) σύμβασης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  2023».

Θέμα 4 : Περί πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Στυλίδας στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024 (πρώην «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»)

Θέμα 5 : Αποδοχή των όρων της από 31/10/2023 Σύμβασης Δεσμευμένου (Escrow Account) λογαριασμού (επιμέρους δεσμευμένοι λογαριασμοί ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ) μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠΕΣ), του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου να καθοριστεί και να περιγραφεί η διαδικασία εκταμίευσης της χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για το «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό Οδικό Δίκτυο (Sub. 2 – 16631)».

Θέμα 6 : Αποδοχή των όρων της από 31/10/2023 ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝOY (Escrow Account)  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY (με επιμέρους δεσμευμένους λογαριασμούς ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤOY ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤOΣ  ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  της Δράσης «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ με αναγνωριστικό 16846, ενταγμένης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5164462» για τα  ΥΠΟΕΡΓΑ: «α. Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ).» β. Αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένου νερού» και γ. Υλοποίηση υποδομής διαχείρισης ιλύος», με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΑΔΑ 62ΚΦ4653Π8-ΤΕ3).

Θέμα 7 : Έγκριση χορήγησης Παράτασης του χρονοδιαγράμματος και γενικής προθεσμίας περαίωσης εκτέλεσης του έργου με τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ – Υποέργο 2. Ίδρυση και Εξοπλισμός χώρου ψηφιακής έκθεσης στον Αχινό Στυλίδας»

Θέμα 8 : Έγκριση μνημονίου συνεργασίας του έργου με τίτλο   «WiFi4GR –Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο»

Θέμα 9 : Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου  «ΔΩΡΕΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΡΑΧΩΝ»

Θέμα 10 : Παραχώρηση χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδων αντισφαίρισης περιόδου 2023-2024

Θέμα 11 : Έγκριση 3ου ΑΠΕ  του έργου  «Αποκατάσταση παλαιού Ελαιοτριβείου και μετατροπή του σε χώρο πολλαπλών χρήσεων στο ΔΔ Γλύφας Δήμου Στυλίδας»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση