Λαμία: «Όχι αστυνομία στα γήπεδα»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 08:06 Λαμία: «Όχι αστυνομία στα γήπεδα»!

«Δε γίνεται να φυλάνε Ανώνυμες εταιρίες και να μην μπορούν να υπηρετήσουν τον πολίτη». Παράσταση διαμαρτυρίας από τους αστυνομικούς έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας…

Την έντονη διαμαρτυρία τους απέναντι στην «τυφλή βία» και θέλοντας να συμπαρασταθούν στον 31χρονο συνάδελφό τους που προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή μετά από σοβαρότατο τραυματισμό που του προκάλεσε νεαρός οπαδός έξω από γήπεδο, οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία.

Στο κάλεσμα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, ανταποκρίθηκαν και εκπρόσωποι φορέων  όπως ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάσης Μακρυγιάννης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Ηλίας Κεφαλάς.

Οι Πρόεδροι των δύο Ενώσεων Γιώργος Μπράνης και Νίκος Τριανταφύλλης αντίστοιχα, μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport, όπως και οι εκπρόσωποι των φορέων, δεν δήλωσαν ικανοποιημένοι για τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν κατά της οπαδικής βίας και επέμειναν, ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν καμιά δουλειά να φυλάνε ανώνυμες εταιρίες. Επικεντρώθηκαν επίσης στην αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών για ανθρώπους που παραβαίνουν το νόμο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την κινητοποίηση:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

22

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση