Αράχωβα: Υπάρχει ένοχος, προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια, λέει ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 08:12 Αράχωβα: Υπάρχει ένοχος, προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια, λέει ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη η οποία έχει οριστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα

Τις πληροφορίες ότι ο θάνατος του άτυχου χάσκι «Όλιβερ» στην Αράχωβα οφείλεται σε επιπλοκές από τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη από συμπλοκή με αγέλη αδέσποτων άγριων σκύλων, σχολίασε ο ιδιοκτήτης του.

«Ένοχος για μένα υπάρχει. Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega ο Μιχάλης Φλέγκας.

«Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος» πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι, δεν είχε δει ποτέ τον Όλιβερ να τσακώνεται με άλλα σκυλιά. Παράλληλα, η δικηγόρος του, τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα στα χέρια τους κανένα πόρισμα όσον αφορά τα αίτια γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ.

«Υπάρχει σίγουρα ένας κατηγορούμενος είτε από δόλο είτε από αμέλεια. Είτε πρόκειται για ανθρώπινο δόλο είτε από αμέλεια, εάν θέλει η αστυνομία να μας πει ότι υπάρχουν κάποια άγρια σκυλιά, τότε είναι ευθύνη του δημάρχου και αντιδημάρχου. Ο Όλιβερ δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, ο Όλιβερ κακοποιήθηκε», υπογράμμισε η δικηγόρος.

«Οι έρευνες της αστυνομίας δεν "βλέπουν" ανθρώπινο χέρι»

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου, τόνισε ότι το προανακριτικό υλικό που έχει συλλεχθεί δεν έχει δοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η Αστυνομία δεν έχει κτηνιάτρους και δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα. «Με βάση το δικό μας υλικό, καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό, δεν βλέπουμε άνθρωπο κάπου να κακοποιεί τον σκύλο» υπογράμμισε η κυρία Δημογλίδου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις και η πραγματογνωμοσύνη η οποία έχει οριστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση