Στη ΜΕΘ 18χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά με ηλεκτρικό πατίνι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 13:50 Στη ΜΕΘ 18χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά με ηλεκτρικό πατίνι (φωτο intime)

Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, νεαρός ηλικίας 18 ετών, μετά από ατύχημα που είχε με ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του larissanet.gr, όλα έγιναν περίπου στις 11.30 – το βράδυ της Κυριακής – όταν έγινε σύγκρουση αυτοκινήτου με ηλεκτρικό πατίνι στην περιοχή της Φιλιππούπολης.

Ο νεαρός μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διεξήχθησαν οι πρώτες εξετάσεις και εκτιμήθηκε η κατάστασή του, ενώ κρίθηκε αναγκαίο να συνεχιστεί η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση