Λαμιώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 07:48 Λαμιώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι…

Ένας 64χρονος Λαμιώτης βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (19/12) χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του σε κεντρική γειτονιά της πόλης.

Ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στα τηλέφωνα φιλικού του προσώπου που ανησύχησε και πήγε στο σπίτι του να δει τι γίνεται. Όταν τον βρήκε, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ενημερώθηκε και η αστυνομία που διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο 64χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε και κάποια προβλήματα υγείας.

Από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση