Πελασγία: Δράση αγάπης από τους εργαζόμενους της "Βοήθειας στο Σπίτι" και τους νέους του χωριού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 09:56 Πελασγία: Δράση αγάπης από τους εργαζόμενους της "Βοήθειας στο Σπίτι" και τους νέους του χωριού (ΦΩΤΟ)

Τι μπορεί τελικά να δώσει χαρά σ' έναν άνθρωπο; Μα φυσικά η αγάπη…το σε θυμάμαι….σε νοιάζομαι…είμαι εδώ για σένα!

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα να προσφέρουμε περισσότερη αγάπη στους εξυπηρετούμενους του "Βοήθεια Στο Σπίτι" της Δημοτικής Ενότητας Πελασγίας.

Στην ομάδα μας προστέθηκε για λίγο η χαρά και η ξεγνοιασιά των νέων παιδιών από την Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας, που για ακόμα μία χρόνια προσφέρει τόσα πολλά στην μικρή αυτή κοινωνία!

Ενωμένοι λοιπόν ξεκινήσαμε να δώσουμε αλλά και να πάρουμε χαρά.

Από γειτονιά σε γειτονιά μοιράσαμε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα προσφορά του "Αρτοτεχνείου Άγγελος" και "Αφοί Χριστοδούλου" και του Μακέλη Θανάση.

Ας γίνει λοιπόν αυτή η κίνησή μας παράδειγμα σε όλους και να μην ξεχνάμε πως όλοι μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη…δεν κοστίζει τίποτα!

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση