Κατοικία παραδόθηκε στις φλόγες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 08:43 Κατοικία παραδόθηκε στις φλόγες

Πρόλαβαν και την εγκατέλειψαν εγκαίρως οι ένοικοι…

Μια κατοικία στην Ιτέα Καρδίτσας καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα της ημέρας των Χριστουγέννων.

Την πυρκαγιά σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net κλήθηκε να κατασβέσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Παλαμά που έσπευσε άμεσα στο σημείο με 1 όχημα και 3 πυροσβέστες ενώ εστάλη και 1 όχημα με 2 άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας

Παρά την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, η φωτιά είχε ήδη επεκταθεί στην κεραμοσκεπή και γρήγορα σε όλη την κατοικία οι ένοικοι της οποίας την εγκατέλειψαν εγκαίρως, απετράπη πάντως να επεκταθεί σε παρακείμενες οικίες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση