Ορίσθηκαν δύο εντεταλμένοι σύμβουλοι στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 14:35 Ορίσθηκαν δύο εντεταλμένοι σύμβουλοι στο Δήμο Δομοκού

Σε συνέχεια της εκλογής του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής στο Δήμο Δομοκού, καθώς και της ανακοίνωσης του Δημάρχου Μπάμπη Λιόλιου για τους νέους Αντιδημάρχους, ανακοινώθηκαν και δύο ακόμη σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως εντεταλμένοι στο πλαίσιο «της ανάγκης επίτευξης συντονισμού, ευελιξίας και ταχύτητας κατά την άσκηση της δημοτικής διοίκησης και του δημοτικού έργου γενικότερα».

Η Απόφαση ορισμού τους έχει ως εξής:

Α. Ορίζουμε τον  Δημοτικό Σύμβουλο Σκαρμούτσο Ιωάννη του Δημητρίου, ως εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Δομοκού για δράσεις που αφορούν στην εποπτεία του Γραφείου Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας

Β. Ορίζουμε την Δημοτική Σύμβουλο Μπάκα Ευαγγελία του Δημητρίου, ως εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο στο Δήμο Δομοκού για δράσεις που αφορούν στην εποπτεία και παρακολούθηση έργων αποκατάστασης από το μεσογειακό κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ» και τις θεομηνίες «DANIEL» και «ELIAS».

Γ. Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλο, σε συνεννόηση πάντα με τον Δήμαρχο, παρακολουθούν και ενημερώνονται για ζητήματα σχετικά με τα καθήκοντά τους σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο, προκαλούν και συντονίζουν συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, προτείνουν – εισηγούνται σχετικές δράσεις, συνδράμουν στη σύνταξη κανονισμών λειτουργίας και εποπτεύουν την τήρηση των    κανονιστικών διατάξεων που άπτονται όλων των ανωτέρω.

Δ. Εξουσιοδοτεί τους ως άνω Εντεταλμένους Συμβούλους να υπογράφουν «µε εντολή Δημάρχου» έγγραφα αλληλογραφίας του Δήμου µε κάθε φύσεως δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς που είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου εποπτείας που της ανατέθηκε, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις του Δήμου που αφορούν τις προαναφερθείσες δράσεις, καθώς και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής των εγγράφων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση