Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Poor Things»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 09:20 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Poor Things»

«Poor Things», «Ο Μελισσοκόμος» και «Οι τρεις σωματοφύλακες: Μιλαίδη» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλεται το «Poor Things». H νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone, τον Willem Dafoe και τον Mark Ruffalo που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη κωμωδία/μιούζικαλ και Χρυσή Σφαίρα πρώτου γυναικείου ρόλου για την Emma Stone.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: «Ο Μελισσοκόμος» μια καταιγιστική περιπέτεια δράσης με τον Τζέισον Στέιθαμ. Και η ταινία «Οι τρεις σωματοφύλακες: Μιλαίδη» η θεαματική συνέχεια του «Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ’ Αρτανιάν» που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ακολουθώντας πιστά την ιστορία που σκαρφίστηκε ο Αλέξανδρος Δουμάς.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Poor Things».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (12/1) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Poor Things»

Περίληψη
Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos
Ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Οι τρεις σωματοφύλακες: Μιλαίδη»

Περίληψη
Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ… Σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.

Σκηνοθεσία: Martin Bourboulon
Ηθοποιοί: Jacob Fortune-Lloyd, Vincent Cassel, Francois Civil, Eva Green, Romain Duris, Pio Marmai, Louis Garrel

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

«Ο Μελισσοκόμος»

Περίληψη
Η βίαιη εκστρατεία εκδίκησης ενός άνδρα αποκτά εθνικές διαστάσεις όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ένας πρώην πράκτορας μίας πανίσχυρης και μυστικής οργάνωσης, γνωστή ως ‘’Οι Μελισσοκόμοι’’.

Σκηνοθεσία: David Ayer
Ηθοποιοί: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, David Witts, Emmy Raver-Lampman

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Poor Things» στις 18:45 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Οι τρεις σωματοφύλακες: Μιλαίδη» στις 19:15
  • «Ο Μελισσοκόμος» στις 22:00 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση