Ο τάφος του Χαρίλαου Φλωράκη στις κορυφές των Αγράφων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 10:40 Ο τάφος του Χαρίλαου Φλωράκη στις κορυφές των Αγράφων

«Οι ζευγάδες φεύγουν, μα η σπορά μένει...»

Η ομάδα Up Stories κατάφερε με σύμμαχο την παρατεταμένη καλοκαίρια των τελευταίων ημερών και με αρκετό πείσμα να επισκεφθεί έναν από τους κορυφαίους στόχους που είχε θέσει τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμαστε στον τάφο του φυσικού ηγέτη της αριστεράς στην Ελλάδα Χαρίλαου Φλωράκη που βρίσκεται στις κορυφές των Αγράφων στα 1.000 μέτρα υψόμετρο στο Παλαιοζογλόπι Καρδίτσας απ όπου και καταγόταν.

Η εμπειρία της διαδρομής μας μέχρι να φτάσουμε στο σημείο θα μας μείνει αξέχαστη και η περιπλάνηση μας στις μυτερές γεμάτες έλατα και τρεχούμενα νερά κορυφές των Αγράφων λογίζεται ως μια από τις ομορφότερες που έχουμε διανύσει προκειμένου να καλύψουμε κάποιο θέμα.

Δείτε το βίντεο του Up Stories και γνωρίστε το πραγματικά εκπληκτικό τοπίο, όπου αναπαύεται μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας της πατρίδας μας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση