Λαμία: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 36χρονος με τα ναρκωτικά και τα όπλα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 13:45 Λαμία: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 36χρονος με τα ναρκωτικά και τα όπλα (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά τα ευρήματα στα σπίτια που χρησιμοποιούσε στην περιοχή της Μακρακώμης…

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, οδηγήθηκε ο 36χρονος Αλβανός που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (16/1) στη Μακρακώμη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Ο συνήγορος του, Αθανάσιος Τσόγκας ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ώστε να ενημερωθεί ως προς την υπόθεση και να ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του εντολέα του.

Ο 36χρονος σύμφωνα με την δικογραφία είχε στην κατοχή του, έξι (6) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με χασίς μεικτού βάρους 724,2 γραμμαρίων, καθώς και μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 3,3 γραμμαρίων, αλλά και 121 ναρκωτικά δισκία.

Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία ζυγαριά ακριβείας, μία σιδηρογροθιά και δύο αναδιπλούμενοι σουγιάδες με μήκος λεπίδας 8 και 6 εκατοστά, αντίστοιχα.

Επιπλέον κατασχέθηκαν, το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και το οποίο οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση