Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε ληστέψει ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 17:19 Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε ληστέψει ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του

Με τη χρήση βίας είχε αποσπάσει τα χρήματα που είχε πάνω του το θύμα…

Προφυλακιστέος για τη ληστεία που διέπραξε το περασμένο Σάββατο (20/1) σε βάρος ηλικιωμένου σε σπίτι στη συνοικία της Αμφιθέας Λαμίας, κρίθηκε μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 50χρονος δράστης.

Ο 50χρονος που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για παρόμοια δράση αλλά και για ναρκωτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport,  πήρε το δρόμο για τις Φυλακές Λάρισας εωσότου εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς το θύμα τον γνώριζε. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ηλικιωμένου, με τη χρήση βίας τον ανάγκασε να του δώσει όσα χρήματα είχε επάνω του, συγκεκριμένα 95 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγες ώρες όμως αργότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και αφού τον συνέλαβαν, τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση