Λαμία: Μια ανεξήγητη επίθεση σε γειτονιά της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 09:24 Λαμία: Μια ανεξήγητη επίθεση σε γειτονιά της πόλης (η οδός που έγινε η επίθεση)

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στον Αφανό, από τις ζημιές που βρήκαν στα αυτοκίνητά τους, ενώ οι "πιτσιρικάδες" πέταξαν και πορτοκάλια σε αυλές και μπαλκόνια.

Για το περίεργο συμβάν έχει ενημερωθεί και η αστυνομία η οποία κατέγραψε τις ζημιές, ενώ οι κάτοικοι από την πλευρά τους απευθύνουν έκκληση στους γονείς των "ανήσυχων" παιδιών, που έκαναν τις ζημιές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 Διαβάστε τι αναφέρουν στην καταγγελία που έστειλαν στο LamiaReport:

«Την Παρασκευή, νωρίς το βράδυ, αντιμετωπίσαμε μια ανεξήγητη επίθεση στην οδό Αντιτορπιλικού Έλλης, στην περιοχή του Αφανού, το εύρος της οποίας φάνηκε το πρωί του Σαββάτου (27/1).

Οι κάτοικοι της γειτονιάς αντικρίσαμε, μεταξύ άλλων, γραντζουνισμένα αυτοκίνητα, που είχαν καλυφθεί με αλεύρι και πορτοκάλια πεταμένα σε αυλές και μπαλκόνια.

Όλα δείχνουν, ότι πρόκειται για μια πράξη που προέρχεται από ορισμένα "ανήσυχα" παιδιά της περιοχής. Θα θέλαμε να εκφράσουμε μέσω της ιστοσελίδας σας τη δυσαρέσκειά μας γι' αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά και να απευθύνουμε έκκληση στους γονείς αυτών των παιδιών να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η καταστροφή ιδιοκτησιών δεν είναι παιχνίδι, αλλά πράξη που επηρεάζει αρνητικά την κοινότητά μας.

Γονείς συζητήστε με τα παιδιά σας τη σημασία του σεβασμού και της συνείδησης των πράξεών τους στο κοινωνκό περιβάλλον μας. Η κοινωνία μας εξαρτάται από τον σεβασμό και την αμοιβαία συνεργασία μας, για να είναι ασφαλής και ευχάριστη για όλους μας. Ελπίζουμε ότι αυτή η προειδοποίηση θα αντιμετωπιστεί με την ανάληψη δράσης, προκειμένου να διατηρήσουμε την αρμονία στη γειτονιά μας.»

Οι κάτοικοι της περιοχής

................................................................................

Νεότερη ενημέρωση:

Το απόγευμα του Σαββάτου οι "γνωστοί - άγνωστοι" πιτσιρικάδες ξαναπέταξαν πορτοκάλια σε μπαλκονόπορτες ηλικιωμένου ζευγαριού στην ίδια οδό προκαλώντας εκ νέου αναστάτωση στη γειτονιά, ενώ στο σημείο κλήθηκε και πάλι η αστυνομία για να κατέγραψε το συμβάν.

(Στην επόμενη φωτογραφία η μικρή πλατεία στη παραπάνω γειτονιά του Αφανού, όπου έγινε το περίεργο αυτό συμβάν).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση