Γερουλάνος από τη Λαμία: Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 20:50 Γερουλάνος από τη Λαμία: Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές

Η κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας…

Στη Λαμία βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) ο Βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και πρώην Υπουργός Παύλος Γερουλάνος και η Βουλευτής Εύβοιας του Κινήματος Κατερίνα Καζάνη, καλεσμένοι της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Πριν την εκδήλωση τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε θέματα επικαιρότητας αλλά και σε θέματα που άπτονται του τοπικού ενδιαφέροντος.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές μάλιστα ο κ. Γερουλάνος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι με την κατάλληλη δουλειά μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε η κοπή της πίτας στο CAFE  "ble" (οδός Καζούλη κάτω από τα γραφεία της Νομαρχιακής επιτροπής), όπου έδωσε το παρών και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από την Ανατολική Φθιώτιδα και στενός συνεργάτης του Προέδρου του Κινήματος, Βαγγέλης Τσόγκας.

Δείτε φωτογραφίες:

Pita001

Pita002

Pita003

Pita004

Pita005

Pita006

Pita007

Pita008

Pita009

Pita010

Pita011

Pita012

Pita013

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση