Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στον Δήμαρχο Λοκρών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 14:45 Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στον Δήμαρχο Λοκρών (ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, με συνεργάτες του, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Λοκρών, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θανάση Ζεκεντέ.

Το δελτίο τύπου:

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών κ. Αθανάσιος Αγγελής και μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. Λοκρός. Η συνάντηση είχε ως στόχο τη συζήτηση πιθανών συνεργειών μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Δήμου, σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη στήριξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πιθανότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου για την προετοιμασία εθνικών ομάδων μικρών κατηγοριών. Ο κ. Λιόλιος εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας για τη δημιουργία μιας συνεργασίας που θα επιτρέπει στις ομάδες να επωφελούνται από τις εγκαταστάσεις του Δήμου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι δυνατότητες φιλοξενίας αθλητικών διοργανώσεων στον Δήμο, με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να εξετάσουν συγκεκριμένες προτάσεις και να εργαστούν από κοινού για τη διευκόλυνση της υλοποίησής τους.

Τέλος, συζητήθηκε η δυνατότητα στήριξης των αθλητικών σωματείων της περιοχής από την Ομοσπονδία, με σκοπό την ανάπτυξη των τοπικών αθλητικών κοινοτήτων και την προώθηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Η επίσκεψη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Λοκρών, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση