Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Φοιτητές της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 12:28 Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Φοιτητές της Λαμίας

Μετά το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων προετοιμάζονται για τη μεγάλη Πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα…

Συνάντηση σήμερα Παρασκευή 2/2 στη 1:00’ το μεσημέρι με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ, θα έχουν οι εκπρόσωποι των Φοιτητικών Συλλόγων Λαμίας για επίτευξη του χρόνιου αιτήματός τους για φτηνή μηνιαία φοιτητικά κάρτα μετακινήσεων.

Οι Φοιτητές παραμένουν στις επάλξεις για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια , απαιτώντας:

•       Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν, σύγχρονες σπουδές!

•       Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για αναβάθμιση των σπουδών μας!

•       Πτυχία με αξία, μοναδική προϋπόθεση για την πρόσβαση στο επάγγελμα !

Διεκδικώντας δημόσια και δωρεάν παιδεία, μέσω των Γενικών τους συνελεύσεων προετοιμάζουν την «απόβασή τους» στην Αθήνα και στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 8 Φεβρουαρίου.

Συγχρόνως προετοιμάζουν την μεγάλη συναυλία των Φ.Σ Λαμίας την επόμενη Παρασκευή 9/2 στις 20:00 στη σχολή στα Γαλανέϊκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση