Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 10:17 Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας

Συζητήθηκαν οι ενέργειες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας…

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά, είχε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Π.Στ.Ε., Χρήστος-Δημήτριος  Γεωργίου.

Αντικείμενο της συνάντησης  θέματα που απασχολούν το Γ.Ν. Λαμίας, καθώς και οι προοπτικές που  υπάρχουν για την εξέλιξη του. 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν οι ενέργειες που γίνονται για τη στελέχωση και  επάνδρωση του Γ.Ν. Λαμίας έτσι, ώστε να είναι απρόσκοπτη η υγειονομική  κάλυψη των κατοίκων του νομού αλλά και εν γένει όλης της περιφέρειας.  Επίσης, αναφέρθηκε πως θα ήταν εποικοδομητική η συνεργασία με τα όμορα  νοσοκομεία και πως το Γ.Ν. Λαμίας θα μπορούσε να συμβάλλει σ’ αυτό. 

Βασικό άξονα ανάπτυξης θα αποτελέσει και η συνεργασία όλων των  εμπλεκόμενων φορέων προς αυτή την κατεύθυνση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, κ. Γεωργίου να δηλώνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια  αναβάθμισης των υπηρεσιών και των υποδομών υγείας. 

Τέλος, συζητήθηκαν οι μελλοντικές προοπτικές για το Γ.Ν. Λαμίας και πώς  μπορεί να αναβαθμιστεί περεταίρω μέσω ΕΣΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση