Συνάντηση Στιβακτή με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και διευθυντές σχολείων του δήμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 22:54 Συνάντηση Στιβακτή με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και διευθυντές σχολείων του δήμου

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην Κάτω Τιθορέα…

Συνάντηση εργασίας της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευθύμιο Γκούμα και τους/τις Διευθυντές / Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Κάτω Τιθορέας.

«Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης, που είχε πρωταρχικό και κύριο στόχο το καλό των παιδιών μας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κάλυψη αναγκών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων των σχολικών μονάδων τόσο σε ζητήματα λειτουργίας όσο και κτιριακής υποδομής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο που θα λειτουργούν τα σχολεία μας, μετά την κατάργηση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αφού όλες οι αρμοδιότητες της τελευταίας περιέρχονται στον Δήμο», σημειώνει η κα Στιβακτή και προσθέτει:

«Αμφότεροι τονίσαμε τη γόνιμη συνεργασία που υφίσταται διαχρονικά μεταξύ μας, γεγονός που μαρτυρούν τόσο οι από κοινού δράσεις όσο και οι παρεμβάσεις μας και την οποία θα συνεχίσουμε να διατηρούμε σε όλα τα επίπεδα, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση