Λαμία: Έξυπνοι σηματοδότες σε ακόμη 4 κόμβους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 16:38 Λαμία: Έξυπνοι σηματοδότες σε ακόμη 4 κόμβους

Αναγκαστική διακοπή της κυκλοφορίας από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου…

Από την Τρίτη 20/2/2024 ξεκινούν εργασίες αντικατάστασης - αναβάθμισης εξοπλισμού των φωτεινών σηματοδοτών σε 4 κόμβους της πόλης.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 23/2/2024 και κατά τη διάρκειά τους θα τίθεται εκτός λειτουργίας η φωτεινή  σηματοδότηση του κόμβου και θα γίνεται κατάληψη οδοστρώματος (μία λωρίδα  κυκλοφορίας). Αναλυτικά:

1) Κόμβος Κύπρου - Γ. Πλατή, Τρίτη 20/2/2024.

2) Κόμβος Λ. Φραντζή - Ναυπάκτου - Μ. Δαμασκηνού, Τετάρτη 21/2/2024.

3) Κόμβος Κολοκοτρώνη - Όθωνος, Πέμπτη 22/2/2024.

4) Κόμβος Κύπρου - Αμφικτυόνων, Παρασκευή 23/2/2024.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Ένωση ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ «DOTSOFT A.E EUR.ELEC .LTD» , στα πλαίσια του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ» , και η επίβλεψη γίνεται από τον  Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε , στα πλαίσια Προγραμματικής σύμβασης  με τον Δήμο Λαμιέων.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Λαμιέων: «οι εργασίες στοχεύουν στην βελτίωση και στον καλύτερο συντονισμό της φωτεινής  σηματοδότησης και της κυκλοφορίας στην πόλη της Λαμίας , και παρακαλούνται οι  δημότες μας να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση