Αγρότες Φθιώτιδας: Ήρθε η ώρα της Αθήνας αλλά πρώτα Μπράλος!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 08:34 Αγρότες Φθιώτιδας: Ήρθε η ώρα της Αθήνας αλλά πρώτα Μπράλος!

Αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους…

Το δρόμο για την Αθήνα θα πάρουν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου οι αγρότες όλης της Ελλάδας, υιοθετώντας την απόφαση της συνέλευσής τους για συνέχιση των κινητοοιήσεων.

Για την πρωτεύουσα ετοιμάζουν τα τρακτέρ τους και οι αγρότες της Φθιώτιδας. Αγρότες από τα μπλόκα του Νέου Μοναστηρίου, Ανθήλης, Αμφίκλειας και Αταλάντης θα δώσουν το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα.

Πριν από αυτό όμως, θα προηγηθεί μεγάλη συγκέντρωση αγροτών με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Μπράλου την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 12:00' το μεσημέρι. Πρόκειται για στρατηγικής σημασίας θέση που έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν, με το μπλόκο να αφορά τόσο την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όσο και το Λαμίας - Ιτέας.

Από το σημείο αυτό φαίνεται ότι θα ξεκινήσει και το μεγάλο κομβόι για Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε πάντως η εθνική Αθηνών - Λαμίας θα κλείνει καθημερινά για ένα δίωρο από 4 μέχρι 6 το απόγευμα.

Δείτε και το κάλεσμα στα μπλόκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση