Μπλόκο Μπράλου: Κανονικά οι διελεύσεις ασθενοφόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 14:09 Μπλόκο Μπράλου: Κανονικά οι διελεύσεις ασθενοφόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τον κόσμο. «Ο αγώνας μας είναι όλων των Ελλήνων που πληρώνει πανάκριβα αγαθά που έχουν φύγει από το χωράφι σε εξευτελιστικές τιμές», επιμένουν οι αγρότες….

Όχι ένα αλλά τρία ασθενοφόρα πέρασαν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από τον ΠΑΘΕ κατά τη διάρκεια αποκλεισμού του κόμβου του Μπράλου, από τους αγρότες της Φθιώτιδας.

Υπήρξαν δύο επείγουσες διακομιδές από τη Λοκρίδα για το Νοσοκομείο Λαμίας και επίσης μία για την πρωτεύουσα και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ πέρασαν κανονικά από το μπλόκο.

Δείτε βίντεο:

Βεβαίως ειδοποίησαν την αστυνομία που έχει κλείσει την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας αφού πάνω στην εθνική βρισκόντουσαν εκατοντάδες άνθρωποι.

Να σημειώσουμε ότι οι παράδρομοι την ίδια ώρα παρέμεναν ασφυκτικά γεμάτοι λόγω σημαντικής βραδυπορίας από το ύψος της Λαμίας και μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου.

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι λυπούνται για την ταλαιπωρία δεκάδων συμπολιτών τους και τονίζουν ότι το μόνο που ζητούν είναι λύσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στον Έλληνα καταναλωτή. Αυτό, γιατί επιμένουν ότι οι Έλληνες πληρώνουν αδικαιολόγητα υψηλές τιμές για αγαθά που έχουν φύγει από το χωράφι σε εξευτελιστικές τιμές, ενώ τις περισσότερες φορές δεν απολαμβάνουν καν τοπικά προϊόντα αλλά ελληνοποιημένα!

Παραπέμπουν τέλος στην Κυβέρνηση για τη λύση του προβλήματος, καθώς τα όσα εξήγγειλε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, είναι ψίχουλα σε σχέση με τη ζημιά που έχει υποστεί ο πρωτογενής τομέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση