Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 22:02 Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής…

Η 4η Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Αμφίκλειας - Ελάτειας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:00’ το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Κάτω Τιθορέα, σύμφωνα με την πρόσκληση της Προέδρου της και Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή.

Τα θέματα είναι τα παρακάτω:

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για συνέχιση της συμμετοχής του Δήμου στην πρόσκληση 11/2017 της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) «Απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 άνω»

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση 3oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ Α.Α. 248128 ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ της προμήθειας «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ» προϋπολογισμού 1.327.171,38 € με ΦΠΑ 24%

Επίσης με πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Τσιάμη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00’ στον ίδιο χώρο (Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας), η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής.

«Ορίζεται η 23η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 ως καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία μπορείτε να υποβάλλεται θέματα για συζήτηση. Τα θέματα που θα προταθούν για συζήτηση θα σταλούν ηλεκτρονικά στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση