Δυναμική συμμετοχή της Φθιώτιδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΤΤR 2024

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 21:58 Δυναμική συμμετοχή της Φθιώτιδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΤΤR 2024

Στο Βουκουρέστι 15 - 18 Φεβρουαρίου…

Έξι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, βρέθηκαν το διάστημα 15 - 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Βουκουρέστι, σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις των Βαλκανίων, προωθώντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής προσδοκώντας να επιτύχουν επωφελείς συμφωνίες.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στήριξε οικονομικά τη συμμετοχή των μελών του, τα οποία μέσω στοχευμένων B2B - επαγγελματικών συναντήσεων, ήρθαν σε επαφή με 30 και πλέον επαγγελματίες Τουρισμού (δημοσιογράφους, tour operators και διαμορφωτές κοινού) της Ρουμανικής Πρωτεύουσας.

"Μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και δρούμε από κοινού, γιατί πιστεύουμε στις ομάδες, πιστεύουμε στις συνέργιες και στις συνεργασίες γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε περισσότερα".

Την αποστολή συνόδευσε  το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Χρήστος Κουτσούκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση