Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 08:42 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας

«Εμπόλεμη ζώνη», «Μια Ζωή», «Μάγια η Μέλισσα: Η χρυσή σφαίρα» και «Γάτες στο μουσείο» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλεται η παιδική ταινία «Μάγια η Μέλισσα: Η χρυσή σφαίρα» και η περιπέτεια δράσης, «Εμπόλεμη ζώνη» με τον Ράσελ Κρόου.

Στη δεύτερη αίθουσα προβάλεται η παιδική ταινία «Γάτες στο μουσείο» και η ταινία «Μια Ζωή», βασισμένο σε αληθινή ιστορία με τον Άντονι Χόπκινς.

Οι προβολές των «Εμπόλεμη ζώνη», «Μια Ζωή», «Μάγια η Μέλισσα: Η χρυσή σφαίρα» και «Γάτες στο μουσείο» ξεκινούν από την Πέμπτη (22/2).

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας
 

«Εμπόλεμη ζώνη»

Περίληψη
Ένας αρχάριος ελεγκτής μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας έμπειρος πιλότος drone υποστηρίζουν μια ομάδα της Delta Force καθώς προσπαθούν να μετατρέψουν μια αποστολή που πήγε στραβά, σε επιχείρηση διάσωσης.

Σκηνοθεσία: William Eubank
Ηθοποιοί: Russell Crowe, Liam Hemsworth, Milo Ventimiglia, Luke Hemsworth, Ricky Whittle

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Μια Ζωή»

Περίληψη
Η αληθινή ιστορία του σερ Nicholas «Nicky» Winton, ενός νεαρού μεσίτη από το Λονδίνο, ο οποίος τους μήνες πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έσωσε 669 παιδιά από τους ναζί.

Σκηνοθεσία: James Hawes
Ηθοποιοί: Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter, Romola Garai, Johnny Flynn, Jonathan Pryce, Lena Olin

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Μάγια η Μέλισσα: Η χρυσή σφαίρα»

Περίληψη
Όταν η Μάγια έχει βαρεθεί να είναι κλεισμένη λόγω του χειμώνα, το σκάει νωρίς με τον φίλο της Γουίλι και αναλαμβάνουν μία άκρως μυστική αποστολή! Τους έχει ανατεθεί η προστασία του ιερού «σπόρου», και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παλιόφιλους τους, Άρνι και Μπάρνι, για να παραδώσουν τον σπόρο στη νέα του κατοικία, στην κορυφή του μυστηριώδους βουνού Μπονζάι. Αλλά όταν ο «σπόρος» εκκολάπτεται, η Μάγια και ο Γουίλι έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής τους, μία μικροσκοπική και εύθραυστη πριγκίπισσα που ακούει στο όνομα Σμους! Αυτή η περιπέτεια είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτό που διαπραγματεύτηκαν αρχικά, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με κυνηγούς κεφαλών, κακοποιούς και ατρόμητους εχθρούς, για να οδηγήσουν τη χαμένη πριγκίπισσα στην ορεινή της αποικία, η οποία απειλείται από έναν πόλεμο και κάποια αδίστακτα αρπακτικά. Ο Γουίλι ανασύρει μία πλευρά του εαυτού του που δεν περίμενε, καθώς προστατεύει τη μικροσκοπική πριγκίπισσα. Για να σωθεί η πριγκίπισσα και η αποικία της, η Μάγια πρέπει να μάθει ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι απλώς μία έννοια, αλλά και κάτι που πρέπει να κατακτηθεί!

Σκηνοθεσία: Noel Cleary
Ηθοποιοί (Φωνές): Εύρος Βασιλείου, Ανδρέας Τσέλεπος, Μάριαν Κυπριανού, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Σαββίνα Γεωργίου, Άρης Κυπριανού

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Γάτες στο μουσείο»

Περίληψη
Μια νεαρή γάτα που ονομάζεται Βίνσεντ, πιάνει φιλίες με τον Μορίς το ποντίκι σε μια όχι και τόσο ιδανική συνθήκη: μια μεγάλη πλημμύρα! Οι δυο τους θα καταφέρουν να ξεφύγουν μέσα σε ένα παλιό πιάνο, το οποίο όμως τελικά σώζεται από μια ομάδα ναυτικών και στέλνεται στο Ερμιτάζ, το θρυλικό μουσείο της Αγίας Πετρούπολης.

Εκεί, ο Βίνσεντ συναντά μια επίλεκτη ομάδα από γάτες, η οποία εδώ και χρόνια έχει αναλάβει να φυλάει από τρωκτικά και άλλα παράσιτα τα αριστουργήματα της τέχνης που φιλοξενούνται στο μουσείο. Ο Βίνσεντ ονειρεύεται να βρει μια αληθινή γατοοικογένεια και λαχταρά να νιώσει ότι ανήκει κάπου, αλλά από την άλλη δε θέλει να χάσει τον φίλο του Μορίς, στον οποίο χρωστάει τη ζωή του. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, αφού ο Μορίς έχει τη χειρότερη δυνατή αδυναμία: να ροκανίζει τα διασημότερα (και άρα νοστιμότατα!) έργα τέχνης.

Όλα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, όταν ένας από τους σπουδαιότερους πίνακες της ιστορίας, η Μόνα Λίζα ή Τζοκόντα, μεταφέρεται προσωρινά στο μουσείο. Είναι το όνειρο κάθε ποντικού να τον μασήσει και κάθε γάτας να τον προστατεύσει, ωστόσο, ούτε ο Βίνσεντ, ούτε ο Μορίς, ούτε οι γάτες του Ερμιτάζ γνωρίζουν ότι κάποιος σκοπεύει να τον κλέψει. Ο Βίνσεντ πρέπει να συγκεντρώσει όλο το κουράγιο και την εξυπνάδα του για να σώσει το αριστούργημα του Ντα Βίντσι, να προστατεύσει τη φήμη του μουσείου και να κερδίσει την καρδιά της Κλεοπάτρας, μιας όμορφης γάτας από το αιγυπτιακό δωμάτιο - σαν πολλά δε μαζεύτηκαν για μια γάτα;

Σκηνοθεσία: Vasiliy Rovenskiy
Ηθοποιοί (Φωνές): Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Χρήστος Λαγκούσης, Τάσος Νταπαντάς, Τάκης Σακελαρίου, Μυρτώ Ναούμ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Γάτες στο μουσείο» στις 17:15 (Σάββατο και Κυριακή)
  • «Εμπόλεμη ζώνη» στις 19:15 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Μάγια η Μέλισσα: Η χρυσή σφαίρα» στις 17:00 (Σάββατο και Κυριακή)
  • «Μια Ζωή» στις 19:30 και στις 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση