Βιολογικός Αμφίκλειας: Σε εξέλιξη οι εργασίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 00:15 Βιολογικός Αμφίκλειας: Σε εξέλιξη οι εργασίες

Στο εργοτάξιο του Βιολογικού της Αμφίκλειας βρέθηκε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, μαζί με ανθρώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προκειμένου να δουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως το χαρακτηρίζει η κα Στιβακτή, πρόκειται για ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, με τεράστιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, για την υλοποίηση του οποίου αντιμετώπισαν πλήθος δυσκολιών και εμποδίων.

«Σκόπελοι που ξεπεράστηκαν χάρη στην επιμονή μας, αφού ως Δημοτική Αρχή καταφέραμε όχι μόνο να επιλύσουμε όσα ζητήματα προέκυψαν αλλά και να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση για την υλοποίηση του έργου, γεγονός για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι», σημειώνει και καταλήγει:

«Με την ίδια επιμονή και διάθεση συνεχίζουμε τόσο τις διεκδικήσεις πόρων όσο και την αναπτυξιακή πορεία μας, που έχει ως στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση