«Έβρεξε» γυαλιά στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 08:20 «Έβρεξε» γυαλιά στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν διερχόμενοι πεζοί…

«Έβρεξε» τζάμια στην πλατεία Πάρκου σε ώρα μάλιστα αιχμής με μεγάλη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 10:30’ το πρωί όταν, τζαμαρία από μπαλκονόπορτα κτιρίου που βρίσκεται στη γωνία με την οδό Καποδιστρίου, πάνω από το Φαρμακείο Δασκαλόπουλος, έσπασε σε μεγάλα και μικρά κομμάτια που έπεσαν στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν του καταστήματος.

Εκείνη την ώρα έτυχε να μη περνά αυτοκίνητο, ήταν όμως κάτω από το υπόστεγο άνθρωποι που δέχτηκαν κάποια μικρά θραύσματα στα πόδια!

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα είχε ανοίξει η πόρτα από τον αέρα και από το συνεχές χτύπημα με τον τοίχο κάποια στιγμή το τζάμι έσπασε.

Ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τη σήμανση, καθώς ο τόπος γέμισε επικίνδυνα γυαλιά, ωστόσο επενέβη ο Δήμος με τη Δημοτική Αστυνομία και την Υπηρεσία Καθαριότητας για να τα απομακρύνει.

Επιστρατεύθηκε μάλιστα και καλαθοφόρο για να σκουπιστούν τα τζάμια που είχαν πέσει στο υπόστεγο και κρεμόντουσαν επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια των περαστικών!

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση