«Οπενχάιμερ» και «Dune: Part II» αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 21:18 «Οπενχάιμερ» και «Dune: Part II» αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας

«Οπενχάιμερ», «Dune: Part II» και «Σκύλος και Γάτα» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλεται το «Οπενχάιμερ», η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, η οποία καταγράφει την πορεία του θεωρητικού φυσικού, «πατέρα της ατομικής βόμβας» του «Προμηθέα της Αμερικής» –όπως τον χαρακτήρισαν– Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (1904-1967), με έμφαση στη διευθυντική ανάμειξή του στο Σχέδιο Μανχάταν για την παραγωγή του φονικού υπερόπλου και η παιδική ταινία «Σκύλος και Γάτα».

Στη δεύτερη αίθουσα προβάλεται το «Dune: Μέρος δεύτερο». Το sci-fi έπος του Ντενί Βιλνέβ ολοκληρώνεται θεαματικά. Μπορεί να ανέβαλε την πρεμιέρα του για μερικούς μήνες λόγω των απεργιών του περασμένου καλοκαιριού, ωστόσο, το σμίξιμο με τον φανταστικό κόσμο που εμπνεύστηκε ο Φρανκ Χέρμπερτ και σκηνοθετεί ο Ντενί Βιλνέβ, βρίσκεται προ των πυλών.

Οι προβολές των «Οπενχάιμερ», «Dune: Part II» και «Σκύλος και Γάτα» ξεκινούν από την Πέμπτη (7/3).

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες της εβδομάδας

 

«Οπενχάιμερ»

Περίληψη
Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan
Ηθοποιοί: Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Dune: Μέρος δεύτερο»

Περίληψη
Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve
Ηθοποιοί: Dave Bautista, Florence Pugh, Lea Seydoux, Javier Bardem, Timothee Chalamet, Tim Blake Nelson, Rebecca Ferguson, Zendaya Coleman, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling, Josh Brolin, Christopher Walken, Austin Butler

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Σκύλος και Γάτα: Μια τρελή καταδίωξη»

Περίληψη
Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το πολύτιμο ρουμπίνι. Όσο η Μόνικα και ο Τζακ τους αναζητούν, η Ντίβα και ο Τούλης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να γλιτώσουν από αυτή την τρελή καταδίωξη που τα οδηγεί από το Μόντρεαλ μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Σκηνοθεσία: Reem Kherici
Ηθοποιοί: Reem Kherici, Franck Dubosc, Philippe Lacheau

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Σκύλος και Γάτα: Μια τρελή καταδίωξη» στις 18:30 (μεταγλωττισμένο)
  • «Οπενχάιμερ» στις 21:00

Αίθουσα 2

  • «Dune: Μέρος δεύτερο» στις 18:30 και στις 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση