Το Roadshow του ΤΕΕ έρχεται στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 11:29 Το Roadshow του ΤΕΕ έρχεται στη Λαμία

Τετάρτη 13 Μαρτίου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας…

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια λειτουργίας του το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, υλοποιεί μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του ΤΕΕ, φέρνοντας πιο κοντά την κεντρική διοίκηση, τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές στο ευρύ κοινό με το ΤΕΕ Roadshow.

«Το ΤΕΕ γιορτάζει φέτος έναν αιώνα ιστορίας και με έναυσμα τη μεγάλη αυτή επέτειο, ετοιμάστηκε, ως κύρια δράση της ενημερωτικής αυτής καμπάνιας, μια εντυπωσιακή κινητή εκδήλωση, το ΤΕΕ Roadshow, που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, φέρνοντας το ΤΕΕ πιο κοντά στο ευρύ κοινό αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα», σημειώνουν οι διοργανωτές, που περιγράφουν την εκδήλωση:

«Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφτεί πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η περιοδεία ξεκινά στις 4 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 19 Μαΐου στην Αθήνα».

Στη Λαμία θα βρίσκεται την Τετάρτη 13 Μαρτίου στον εσωτερικό χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.) από 10:00 έως 15:00.

Σε κάθε σταθμό του ΤΕΕ Roadshow, που διοργανώνεται σε κεντρικό επίπεδο από το ΤΕΕ, μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση