Ανήλικοι «άδειασαν» περίπτερο και βρέθηκαν με χειροπέδες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 09:10 Ανήλικοι «άδειασαν» περίπτερο και βρέθηκαν με χειροπέδες

Συνελήφθησαν και δυο γονείς για παραμέληση της εποπτείας τους…

Στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Χαλκίδας, έπεσαν πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (10/3), τέσσερα ανήλικα άτομα που φέρεται μαζί με ένα ακόμη συνεργό τους που αναζητείται, να διέρρηξαν περίπτερο στην περιοχή της Νέας Αρτάκης.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οι νεαροί διέρρηξαν το αφαιρώντας διάφορα εμπορεύματα και χρηματικό ποσό από το εσωτερικό του.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και μέρος του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα στον ιδιοκτήτη τους.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, ενώ ομοίως κατηγορείται και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένα ακόμα άτομο.

Επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο, είχαμε και πέντε (5) ακόμη συλλήψεις σε Εύβοια και Βοιωτία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση