Συνάντηση Παπαϊωάννου - Γεωργίου για θέματα δημόσιας υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 13:00 Συνάντηση Παπαϊωάννου - Γεωργίου για θέματα δημόσιας υγείας

Στο επίκεντρο το Νοσοκομείο Λαμίας…

Θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέσα από τη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου απασχόλησαν τη συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χρήστο-Δημήτριο Γεωργίου, στο Δημαρχείο Λαμίας.

Κατά τη συζήτηση, αρχικά, επισημάνθηκε το έντονο πρόβλημα υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και οι κοινές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναπτυχθούν για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης που έχει περιέλθει η μεγαλύτερη υγειονομική δομή της περιοχής.

Παράλληλα έγινε αναφορά στις λοιπές δημόσιες δομές υγείας αλλά και στην προώθηση προγραμμάτων για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενισχύοντας το αίσθημα της υγειονομικής περίθαλψης στους πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση