Πολλές συλλήψεις και βροχή τα πρόστιμα από την Πυροσβεστική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 07:12 Πολλές συλλήψεις και βροχή τα πρόστιμα από την Πυροσβεστική

Συνελήφθη σήμερα, 03 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, μία γυναίκα, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς εντός αγροτικής έκτασης, στην περιοχή «Σπηλιά» της Τ.Κ. Νεροτριβιάς, του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ευβοίας.

Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Δύο συλλήψεις είχαμε και στη γειτονική Μαγνησία, η πρώτη από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Δρυμώνα, αφορά άνδρα που προκάλεσε πυρκαγιά εντός αγροτικής έκτασης, στην περιοχή Καψούδα Αμαλιάπολης του δήμου Αλμυρού Μαγνησίας και ενός ακόμη άνδρα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, για πρόκληση πυρκαγιάς εντός αγροτικής έκτασης, στην περιοχή Κλήμα Φυτόκου του δήμου Βόλου Μαγνησίας.

Και στους δύο επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 500 ευρώ.

Ανάλογα πρόστιμα είχαμε σήμερα και από την Π.Υ. Λιβαδειάς σε άνδρες που δεν διέθεταν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή «Κουρούτι», του δήμου Λεβαδέων Βοιωτίας, ο πρώτος και στην Τ.Κ. Σωληναρίου, του δήμου Αλιάρτου - Θεσπιών Βοιωτίας, ο δεύτερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση