Βροχή τα πρόστιμα στους παραβάτες από την Πυροσβεστική

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 11:03 Βροχή τα πρόστιμα στους παραβάτες από την Πυροσβεστική

Πολλές και οι συλλήψεις για πρόκληση εμπρησμού…

Πέντε συλλήψεις που «συνοδεύονται» από διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ, καθώς και ακόμη δέκα βεβαιωμένες παραβάσεις με το ίδιο χρηματικό πρόστιμο, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 4 Απριλίου το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η μία σύλληψη αφορά γυναίκα που έβαλε φωτιά σε περιοχή του Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου στη Μαγνησία, ενώ ένα από τα διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκε σε άνδρα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Μαγούλα, του δήμου Ερέτριας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η αντιπυρική περίοδος ξεκινά την 1η Μαΐου και οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η προσοχή βέβαια συνιστάται όχι μόνο για να αποφύγουν τις συνέπειες του νόμου, αλλά και για να προφυλάξουν τη φύση και το περιβάλλον, καθώς οι θερμοκρασίες και οι γενικότερες συνθήκες θυμίζουν καλοκαίρι και είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσει κάποια επικίνδυνη πυρκαγιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση