Σταϊκούρας: Τηρούνται στο ακέραιο τα χρονοδιαγράμματα για Ογκολογική και νέο ΤΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 08:14 Σταϊκούρας: Τηρούνται στο ακέραιο τα χρονοδιαγράμματα για Ογκολογική και νέο ΤΕΠ

Τα δύο εμβληματικά έργα ίσως να παραδοθούν νωρίτερα και από το Νοέμβριο του 2025. «Υποδομές και ανθρώπινο κεφάλαιο πάνε μαζί και θα επιδιώξουμε να επιλύσουμε κι αυτό το πρόβλημα», υπογράμμισε ο Λαμιώτης Υπουργός…

Το χώρο εργασιών στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου ανεγείρεται το νέο κτίριο που θα στεγάσει την Ογκολογική Κλινική και το Κέντρο Ακτινοθεραπείας - Χημειοθεραπείας συμπεριλαμβανομένου και του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Παράλληλα ενημερώθηκε και για την πορεία διαμόρφωσης του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα ενισχύσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες όχι μόνο της Φθιώτιδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Σταϊκούρας, που συνοδευόταν και από τον Υφυπουργό Νίκο Ταχιάο, επιβεβαίωσε την πρόοδο των εργασιών στο πλαίσιο των χρονοδιαγραμμάτων διατυπώνοντας την άποψη ότι θα παραδοθούν νωρίτερα και από το Δεκέμβριο του 2025.

Συγχρόνως επανέλαβε την άμεση ανάγκη στελέχωσης με ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου κι άλλων δομών υγείας της χώρας λέγοντας ότι «υποδομές και ανθρώπινο κεφάλαιο πάνε μαζί και θα επιδιώξουμε να επιλύσουμε κι αυτό το πρόβλημα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Δείτε τι δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς:

Σημειώνουμε ότι το νέο κτίριο θα έχει συνολικό εμβαδό 3.748,35 m2 και θα περιλαμβάνει: Τμήμα Ακτινοθεραπείας - Τμήμα Χημειοθεραπειών - Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής και P.E.T/CT - Αίθουσα Συγκεντρώσεων (Αμφιθέατρο) - Ιατρική Βιβλιοθήκη.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Υπουργού στο σημείο των έργων:

staikouras-ogologiki-1

staikouras-ogologiki-2

staikouras-ogologiki-5

staikouras-ogologiki-6

staikouras-ogologiki-7

staikouras-ogologiki-8

staikouras-ogologiki-9

staikouras-ogologiki-10

staikouras-ogologiki-12

staikouras-ogologiki-13

staikouras-ogologiki-14

staikouras-ogologiki-15

staikouras-ogologiki-17

staikouras-ogologiki-18

staikouras-ogologiki-19

staikouras-ogologiki-20

staikouras-ogologiki-21

staikouras-ogologiki-22

staikouras-ogologiki-23

staikouras-ogologiki-24

staikouras-ogologiki-25

staikouras-ogologiki-26

staikouras-ogologiki-27

staikouras-ogologiki-28

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση