Κολυδάς: Όταν η επαναφορά στην κανονικότητα εκπλήσσει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 10:25 Κολυδάς: Όταν η επαναφορά στην κανονικότητα εκπλήσσει

Ο Μαθηματικός και Μετεωρολόγος, Διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς, ενημέρωσε με ανάρτησή του για την επικείμενη αλλαγή του καιρού και στην επιστροφή στην κανονικότητα, που πολύ εύστοχα, σημείωσε ότι… εκπλήσσει!

«Σταδιακή και αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες και από την ερχόμενη Πέμπτη και μετά θα επανέλθουμε σε κανονικές τιμές για την εποχή, δηλαδή σε μέγιστες θερμοκρασίες περί τους 20°C», σημειώνει ο κ. Κολυδάς και προσθέτει:

«Δεν θα μπορούσε να κρατήσει τόσο πολύ αυτός ο ιδιαίτερα ζεστός καιρός , όπου σήμερα είχαμε 28 με 30°C  ακόμη και στην Ορεστιάδα και τη Φλώρινα. H πτώση της θερμοκρασίας θα είναι της τάξεως των 10 περίπου βαθμών, ενώ σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδος ακόμη και περισσότερο. Στην τάση του καιρού οδεύοντας προς το Πάσχα, θα έχουμε βροχές, κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο , από συστήματα που δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση