Έκλεισε το ρεύμα προς Λαμία στον Άγιο Κωνσταντίνο από ακινητοποιημένο όχημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:35 Έκλεισε το ρεύμα προς Λαμία στον Άγιο Κωνσταντίνο από ακινητοποιημένο όχημα

Τι είχε συμβεί…

Απίστευτη αναστάτωση δημιουργήθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν ΙΧΕ έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Διερχόμενοι οδηγοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για ατύχημα και σταμάτησαν να βοηθήσουν, ενώ κάποιοι ειδοποίησαν και την αστυνομία.

Τελικά όπως αποδείχτηκε το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από σκασμένο λάστιχο! Μάλιστα οι επιβαίνοντες δε γνώριζαν ότι το αμάξι διέθετε ρεζέρβα, καθώς ήταν ενοικιασμένο και καθηλώθηκαν για αρκετή ώρα στο σημείο.

Ευτυχώς όλα τελείωσαν γρήγορα και χωρίς φυσικά κάποιο τραυματισμό, όπως είχε θεωρηθεί αρχικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση