Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Μην ανοίγεις την πόρτα» των Unboxholics

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 09:00 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Μην ανοίγεις την πόρτα» των Unboxholics

«Μην ανοίγεις την πόρτα», «Η κιβωτός του Νώε» και «Abigail» οι ταινίες της εβδομάδας, 24/4 έως 1/5 στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλλεται το «Μην ανοίγεις την πόρτα». Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS κάνουν το φιλόδοξο κινηματογραφικό ντεμπούτο τους. Μια ταινία που συνδυάζει το horror με το ψυχολογικό θρίλερ, για να αφηγηθεί την ιστορία μιας ερευνήτριας η οποία, αφού γλιτώσει από μια επικίνδυνη επίθεση, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός φιλόξενου, πλην μυστηριώδους άνδρα που ζει απομονωμένα στο βουνό.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: Η παιδική ταινία «Η κιβωτός του Νώε» και σε βραδυνές προβολές, η ταινία τρόμου «Στενές επαφές με τον Διάβολο».

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Μην ανοίγεις την πόρτα».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 

«Μην ανοίγεις την πόρτα»

Περίληψη
Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.
Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Καρπάς
Ηθοποιοί: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Η κιβωτός του Νώε»

Περίληψη
Ο Vini και ο Tom είναι δύο μποέμ ποντίκια, οι οποίοι, αφού γίνονται τυχαία μάρτυρες της στιγμής που ο Θεός αναθέτει στον Νώε το καθήκον να φιλοξενήσει και να διασώσει μόνο ένα ζευγάρι από κάθε είδος στην Κιβωτό του, βρίσκουν έναν ευφάνταστο τρόπο να συμμετέχουν κι αυτοί στην περιπέτεια. Μέσα στο χάος του κατακλυσμού και με τους δύο πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα και τις ιδιοτροπίες ενός άπληστου λιονταριού, η ταινία αποδεικνύεται ένας διασκεδαστικός πολιτικός μύθος, όπου η μουσική και η ποίηση αποτελούν τον αντίποδα στην αγριότητα και την τυραννία των ισχυρότερων ζώων.

Σκηνοθεσία: Alois Di Leo & Sergio Machado
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Στενές επαφές με τον Διάβολο»

Περίληψη
31 Οκτωβρίου 1977. Ο τηλεοπτικός αντίπαλος του Τζόνι Κάρσον, Τζακ Ντελρόι, φιλοξενεί το talk show «Night Owls» που εδώ και καιρό είναι ένας έμπιστος σύντροφος όσων ξενυχτούν σε όλη τη χώρα. Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της συζύγου του Τζακ, τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν πέσει κατακόρυφα. Απελπισμένος να ανατρέψει την τύχη του, ο Τζακ σχεδιάζει μία ξεχωριστό εκπομπή για το Halloween όπως καμία άλλη, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να εξαπολύσει το κακό στα σαλόνια της Αμερικής.

Σκηνοθεσία: Cameron & Colin Cairnes
Ηθοποιοί: David Dastmalchian, Laura Gordon, Ian Bliss, Ingrid Torelli, Fayssal Bazzi

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Μην ανοίγεις την πόρτα» στις 19:15 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Η κιβωτός του Νώε» (μεταγλωττισμένο) στις 18:30
  • «Στενές επαφές με τον Διάβολο» στις 21:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση