Ποια πρόσωπα τίμησαν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 08:10 Ποια πρόσωπα τίμησαν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Με διακρίσεις και βραβεύσεις η φετινή ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Για μια ακόμη χρονιά οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας διοργάνωσαν μια επιτυχημένη εκδήλωση την Κυριακή, με τον Βασίλη Καρρά να υπογράφει το μουσικό μέρος της βραδιάς.

Στην έναρξη της εκδήλωσης το Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Φ τίμησε τρια πρόσωπα.

Τον Αντιεισαγγελέα Εφετών Νικήτα Θεολογίτη, τον Υποστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, Χρήστο Μουτσώκο. 

Αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Αργύρης Μαυράκης όλους τους συναδέλφους του, που «κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό...», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Αργύρης Μαυράκης μίλησε για τον απερχόμενο Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος προήχθη σε Αντιεισαγγελέα Εφετών και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποχωρήσει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

«Ο κ. Θεολογίτης ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή. Ήταν ο άνθρωπος του κάθε αστυνομικού. Ο άνθρωπος που θα δώσει τις λύσεις σε όλους....», είπε ο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Από την πλευρά του ο κ Νικήτας Θεολογίτης τους ευχαρίστησε λέγοντας: «Θεωρώ πως μια τέτοια τιμή αξίζει στον καθένα από εσάς ξεχωριστά, για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά στο δρόμο...»

Οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας τίμησαν επίσης τον σημερινό επικεφαλής στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, Υποστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο, για το έργο που πρόσφερε τα δυο χρόνια που υπηρέτησε ως Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Ένωσης για την άριστη συνεργασία που είχαν το προηγούμενο διάστημα και απευθυνόμενους στους αστυνομικούς είπε: «Με τη δική σας στήριξη πετύχαμε ότι καλό έγινε. Ο καλός καπετάνιος θέλει και καλούς ναύτες...», είπε χαρακτηριστικά.

Στο πρόσωπο του Διοικητή της Ασφάλειας Λαμίας, Χρήστο Μουτσώκο, οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας τίμησαν τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας για την πρόσφατη επιτυχία με την εξάρθρωση του πολυμελούς κυκλώματος ναρκωτικών και όχι μόνο.

«Σας ευχαριστούμε για την τιμητική διάκριση. Μας προσθέτετε ένα ακόμη βάρος στις πλάτες μας, για το οποίο θα κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύουμε ότι θα αντεπεξέλθουμε...», είπε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Μουτσώκος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση