Νεαροί βουτούσαν τσάντες σε παραλία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 10:01 Νεαροί βουτούσαν τσάντες σε παραλία

Έξι συλλήψεις για κλοπές σε Χαλκίδα και Λιβαδειά.

Δεν ήταν παιχνίδι αυτό που έκαναν τρεις ανήλικοι αλλοδαποί το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9) σε παραλία της Χαλκίδας και για αυτό κατέληξαν στο τμήμα.

Συγκεκριμένα η παρέα των νεαρών περιεργαζόταν τα αντικείμενα λουόμενων και σε μία περίπτωση έκλεψαν μία τσάντα που ανήκε επίσης σε αλλοδαπή. Για κακή του ςτύχη η επέμβαση τόσο της Άμεσης Δράσης όσο και των Λιμενικών Αρχών τους οδήγησε στο Τμήμα ενώ η τσάντα επέστρεψε στη νόμιμη κάτοχό της.

Κι άλλες κλοπές

Η χθεσινή ημέρα όμως είχε κι άλλες κλοπές στη Χαλκίδα και αντίστοιχες συλλήψεις, καθώς η Ασφάλεια Χαλκίδας έπιασε 39χρονο Έλληνα που αφαίρεσε από επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει και δύο (2) μπαταρίες αυτοκινήτου, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Επίσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Παρασκευή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας συνέλαβαν 32χρονος, που είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο. Στην κατοχή του μάλιστα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης. 

Τέλος συνελήφθη 45χρονη Ελληνίδα, χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι αφαίρεσε από χημικό εργαστήριο της περιοχής, μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση