Στο 6ο Λύκειο για την Αγιοβασιλόπιτα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 21:41 Στο 6ο Λύκειο για την Αγιοβασιλόπιτα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας

Με τις ευχές και τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Νικολάου πραγματοποιήθηκε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας για το νέο έτος 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας.

Στον λόγο που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος στους μαθητές εκθείασε το έργο των Θεματοφυλάκων του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού και Ακαταπόνητων Εργατών της Παιδείας Τριών Ιεραρχών. Ιδιαιτέρως, προέβαλε τον βίο και το φιλανθρωπικό έργο του Μεγάλου Βασιλείου και ανέδειξε το συμβολισμό της αγιοβασιλόπιτας.

Στην πρόσκληση του Λυκειάρχη κ. Φύκα Δημητρίου ανταποκρίθηκαν και παρέστησαν: η Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Βίβιαν Αργύρη, , ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών κ. Σπαθάρας Δ., ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Τσαδήμας Χρ., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Νικόλαος Παππάς, ο Γραμματέας κ. Αυγέρης Γεώργιος, τα μέλη του  Συλλόγου Διδασκόντων και όλοι οι μαθητές.

Οι βασιλόπιτες και τα δώρα που μοιράστηκαν στους τυχερούς ήταν ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου ΓΕ.Λ. Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση