Μπράβο στους εργαζόμενους του Δήμου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 09:00 Μπράβο στους εργαζόμενους του Δήμου Λαμίας

 Έδωσαν  προσωρινή λύση οι υπάλληλοι του δήμου Λαμίας, σε ένα κοινωνικό και πολιτισμικό πρόβλημα που το γνωρίζουν πολύ καλά. Ρωτήσανε την συνείδηση τους και είπε ότι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να κάνουν για τους άλλους αυτό που θα ήθελαν να κάνουν οι άλλοι για αυτούς. Υπερασπίστηκαν την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήσαμε σήμερα με την κινητή μονάδα αιμοληψιών του νοσοκομείου Λαμίας, δίνοντας λίγο από το αίμα τους.

Συμμετείχαν εθελοντικά γνωρίζοντας το πρόβλημα καθώς η ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία αυξάνεται καθημερινά, από ατυχήματα, χειρουργεία, παιδιά με μεσογειακή αναιμία και οι καινούριες θεραπείες για κακοήθειες απαιτούν περιοδικές μεταγγίσεις αίματος.

Έναν από τους κύριους άξονες του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί αυτή η πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης  και ευαισθητοποίησης όσων μπορούν, να δώσουν λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς.

Συγχαίρω και ευχαριστώ όλους τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν. Μπράβο τους! Οι ώρες λειτουργίας του κέντρου αιμοδοσίας του ΓΝ Λαμίας είναι καθημερινά 09:00 έως 13:30, απόγευμα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18:00 έως 20:00 και Σάββατο 10:00 έως 12:00. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 22313 56258 και 22313 56145

Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου

Ειδ. Γενικός Ιατρός  ΓΝ Λαμίας – ΚΥ Στυλίδος

Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση