Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας υποστηρίζει τις εξαγωγές στην Κίνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 19:00 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας υποστηρίζει τις εξαγωγές στην Κίνα

Δηλώσεις συμμετοχής για την «1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών στην Κίνα».

Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ENTERPRISE GREECE ενημερώνουν τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για την «1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών στην Κίνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη, από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2018.

Στόχος της «1st CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO»  είναι η δημιουργία νέων καναλιών συνεργασίας με χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την Κίνα πιο ανοιχτή στην απελευθέρωση του εμπορίου.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  προς τις εταιρείες για συμμετοχή στις θεματικές ενότητες, των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας & του ENTERPRISE GREECE.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με  τον Υπ. Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Χρήστο Σανίδα (2231022112, 2231021395) καθώς επίσης από πλευράς ENTERPISE GREECE με: το Διευθυντή Προώθησης & Προβολής Εξωτερικού Εμπορίου, Ι. Αγγελάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και την Α. Τρυποσκούφη, στο τηλέφωνο  210 3355778 (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση