Τοποθετήσεις Εφημερίων στις Ενορίες της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 13:44 Τοποθετήσεις Εφημερίων στις Ενορίες της Φθιώτιδας

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου και κατόπιν  αιτήσεων των ενδιαφερομένων Εφημερίων πραγματοποιήθηκαν  οι κάτωθι Ενοριακές ρυθμίσεις:

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας διορίστηκε ο Ιδιαίτερος Γραμματεύς του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας π. Αθανάσιος Κυρίτσης Θεολόγος ως Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και ο π. Αθανάσιος Σκαρμούτσος, Θεολόγος Υπεύθυνος του Γραφείου Γάμων και Διαζυγίων της Ιεράς Μητροπόλεως μας ως Εφημέριος της Ενορίας.

Στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου Λαμίας διορίσθηκε ως Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ο π. Δημήτριος Ατματζίδης, Θεολόγος ,Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου Καλυβίων διορίστηκε ο Αρχιμ π. Αγαθόνικος Βενετσάνος Απόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης ως Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Ο Ποιμενάρχης μας  όρισε ότι η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας θα εξυπηρετείται προς το παρόν από τους Εφημέριους της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Λαμίας.

Οι Αιδεσιμολογιώτατοι Εφημέριοι θα αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα από την Πέμπτη 16 Αυγούστου.

Πηγή: imfth.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση