Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για τα συμπληρώματα διατροφής W-loss και Ideal-Forte

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 16:32 Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για τα συμπληρώματα διατροφής W-loss και Ideal-Forte

Την προσοχή των καταναλωτών για τα συμπληρώματα διατροφής «W-loss» και «Ideal Forte», που διαφημίζονται για απώλεια βάρους, εφιστά ο ΕΟΦ ώστε να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό.

Τα συμπληρώματα διατροφής, αναφέρει ο ΕΟΦ, διαφημίζονται στο ίντερνετ ωστόσο δεν είναι γνωστοποιημένα συμπληρώματα διατροφής και δεν νομιμοποιούνται να φέρουν ισχυρισμούς περί απώλειας βάρους.

Σημειώνεται ότι τα «W-loss» και «Ideal Forte» διακινούνται διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, ενώ οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την κυκλοφορία τους είναι άγνωστες.

Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν είτε που απευθύνουν τα στοιχεία τους, είτε ποιος θα τα διαχειριστεί, είτε την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους είτε το «W-loss», είτε το «Ideal Forte», να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση