• Εκτύπωση

Καταγγελία Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας


Η διοίκηση του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ακόμα μια φορά μας άφησε έκπληκτους με μια τραγελαφική εισήγηση που προτάθηκε να μπει ως θέμα στην αμέσως επόμενη συνέλευση.

Η αστεία αυτή εισήγηση που προτάθηκε προτείνει το καθορισμό των φοιτητικών εκλογών και επίσης προτείνει την εφορευτική επιτροπή να την αποτελούν ένας καθηγητής, ένας Ε.Τ.Π και ένας διοικητικός υπάλληλος του ΤΕΙ, πράγμα το οποίο είναι παράνομο εφόσον ο σύλλογος σπουδαστών είναι ανεξάρτητο κομμάτι από το Τει και η εφορευτική καθορίζεται ύστερα από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση με απόφαση του συλλόγου σπουδαστών και των Δ.Σ του.

Σαν νόμιμος σύλλογος σπουδαστών καταγγέλλουμε το πρόεδρο του Τει Στερεάς Ελλάδας και τη συνέλευση Τει που θα δεχθεί να τεθεί σε ψηφοφορία ένα τέτοιο θέμα που μας μεταφέρει στην εποχή της χούντας.

Είναι απαράδεκτο και μάλιστα τέλος Ιουλίου που όλοι οι φοιτητές λείπουν και το ΤΕΙ υπολειτουργεί να τίθεται ένα τέτοιο θέμα προς ψήφιση με το οποίο καταστρατηγείται κάθε έννοια ακαδημαϊκότητας , ασύλου και δημοκρατίας. Με αυτή τη πρόταση στην ουσία γίνεται προσπάθεια να ελεγχθεί το φοιτητικό κίνημα και να χαλιναγωγηθεί η θέληση του με απώτερο στόχο η διοίκηση και το καθηγητικό κατεστημένο που δημιουργείται να αλώσει προς όφελός του ότι έχει απομείνει .

Επειδή δηλαδή τολμήσαμε να εναντιωθούμε στη διοίκηση και την ξεμπροστιάσαμε για τις προηγούμενες αποφάσεις της προσπαθεί τώρα να ελέγξει τις πρωτοβουλίες μας τις κινητοποιήσεις μας ακόμα και τις εκλογές μας!!!

Μια τέτοια απόφαση πηγαίνει τη παιδεία αυτής της χώρας 100 χρόνια πίσω.’Άλλωστε ακόμα και ο νόμος είναι ξεκάθαρος για το πως γίνονται οι φοιτητικές εκλογές.Για πιο λόγο λοιπόν προσπαθούν κάποιοι να μας φιμώσουν και να μας κάνουν έρμαια των αποφάσεών τους και για πιο λόγο θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον το δικό μας χωρίς εμάς;;;

Τέλος ζητάμε ακόμα μια φόρα την άμεση παρέμβαση του υπουργού παιδείας σε αυτές τις φασιστικές αποφάσεις που παίρνουν κάποιοι και να πράξει τα απαραίτητα ώστε να εξυγιανθεί επιτέλους το Τει Στερεάς Ελλάδας.

Με εκτίμηση Δ.Σ ΣΤΕΦ-Δ.Σ ΣΕΥΠ




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB