• Εκτύπωση

Θρήνος στη Φθιώτιδα - Σήμερα η κηδεία του 18χρονου παλικαριού που "έσβησε" πάνω στο χορό


Στις 12:00΄ το μεσημέρι της Τρίτης στο Περιβόλι Δομοκού θα γίνει η κηδεία του 18χρονου, που "έφυγε" τόσο ξαφνικά και πρόωρα, βυθίζοντας στη θλίψη όλο το χωριό.

Δυστυχώς οι δικοί του άνθρωποι μέσα στην οδύνη και τον πόνο τους έπρεπε να περιμένουν τρεις ολόκληρες ημέρες για να κηδέψουν το παιδί τους, αφου τόσα χρόνια η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, δεν μπορεί να κάνει μια απλή νεκροψία - νεκροτομή (δεν έχει νεκροτόμο) και οι σοροί πηγαίνουν στην Αθήνα.

Με αφορμή την ταλαιπωρία της συγκεκριμένης οικογένειας, αλλά και πολλών άλλων συγγενών, ας δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο των ανθρώπων, που πάνω στον πόνο τους έχουν να αντιμετωπίσουν και όλα αυτά τα διαδικαστικά που τους διαλύουν ψυχολογικά ακόμα περισσότερο.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου πάνω στο γλέντι έγινε το κακό

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία που εκτυλίχθηκεστο Περιβόλι Δομοκού.

Ο 18χρονος ο οποίος διαμένει στην Αθήνα είχε πάει στο χωριό του για την καλοκαιρινή περίοδο και μάλιστα εργαζόταν εποχικά στο εργοστάσιο ντομάτας της περιοχής.

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν μαζί με τον μικρότερο αδελφό του και άλλα παιδιά στην καφετέρια στην κεντρική πλατεία του χωριού και διασκέδαζαν, αφου γιόρταζαν η μητέρα του και ο αδελφός του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το γλέντι άναψε για τα καλά στην πλατεία του χωριού και άρχισε ο χορός. Ο Γιώργος που κατά γενική ομολογία ήταν πολύ καλός χορευτής, σηκώθηκε να σύρει πρώτος το χορό.

Τότε ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος. Όλοι πάγωσαν. Οι πιο ψύχραιμοι έτρεξαν να βοηθήσουν.

Μάλιστα στην πλατεία σε απόσταση 50 μέτρων βρισκόταν και γιατρός που έτρεξε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να επαναφέρει τον άτυχο 18χρονο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο 18χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιώργος ήταν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στο Περιβόλι. Αυτό το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, αφου είχε περάσει στη σχολή που ήθελε και θα ξεκινούσε τις σπουδές του.

Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε πολύ άσχημο παιχνίδι.

Η είδηση βύθισε όλο το χωριό στο πένθος, που δεν μπορούσε να πιστέψει πως, από τη μια στιγμή στην άλλη, η χαρά και η διασκέδαση μετατράπηκαν σε θρήνο.



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB