• Εκτύπωση

Ο "χορός"... των βράχων στην Τιθορέα



- Ανάστατοι οι κάτοικοι που δεν ξέρουν τι τους "ξημερώνει"...

- Τι λένε οι ειδικοί επιστήμονες και ο Δήμαρχος

Μόλις μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη του κλιμακίου των ειδικών επιστημόνων, που επισκέφθηκε την περιοχή της Τιθορέας (Βελίτσα), ξεκίνησε και πάλι ο "χορός των βράχων" τρομοκρατώντας τους κατοίκους που τρέμουν να κοιμηθούν το βράδυ στα σπίτια τους.
Σήμερα νωρίς το πρωί, όπως είπαν στο LamiaReport κάτοικοι της περιοχής, αποκολλήθηκαν τρεις τεράστιοι βράχοι και πάλι, οι οποίοι ευτυχώς σταμάτησαν στα δέντρα του δάσους πάνω από το χωριό. Οι κάτοικοι έντρομοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους και φοβούνται ότι η βροχή των βράχων θα συνεχιστεί, αφού κανείς δεν μπορεί να τους διαβεβαιώσει για το εάν μπορούν να κοιμηθούν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Το προηγούμενο Σάββατο οι δυο καθηγητές του Εθνικού & Καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών κ. κ. Ευθύμιος Λέκκας και Ευάγγελος Λόγος, μαζί με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς κ. Απ. Καραναστάση επισκέφθηκαν την περιοχή, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θεόδωρου Ντούρου για να εξετάσουν επι τόπου  το επικίνδυνο αυτό φαινόμενο ώστε να δρομολογηθούν κάποιες λύσεις.
Οπως θα ακούσετε να δηλώνουν στα video που ακολουθούν από το ρεπορτάζ που έκανε στην επίσκεψη του κλιμακίου το e-tithorea.gr οι μελέτες και οι παρεμβάσεις θα έπρεπε να είχαν γίνει "χθες", γιατί υπάρχει  σοβαρότατο πρόβλημα:

http://www.youtube.com/watch?v=E9D923artHw

http://www.youtube.com/watch?v=MJAt2NIZztk

http://www.youtube.com/watch?v=pkjMiSkRIg4

http://www.youtube.com/watch?v=v0TBc_9HPiw



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB