Γοργοπόταμος: Χόρεψε κρεμασμένη από την ιστορική γέφυρα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 08:06 Γοργοπόταμος: Χόρεψε κρεμασμένη από την ιστορική γέφυρα!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από την εντυπωσιακή εκδήλωση στο Γοργοπόταμο.

«Γέφυρα Πολιτισμού: Η γιορτή που μας ενώνει» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Δήμος Λαμιέων, και ανέδειξε το εμβληματικό τοπόσημο με μια διαφορετική σύγχρονη πολιτιστική διάσταση.

Ήταν μια βραδιά φαντασμαγορική με την περφόρμερ εναέριου χορού, Κατερίνα Σολαδάτου, να εντυπωσιάζει με το χορό της, κρεμασμένη από την ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου.

Η Κατερίνα Σολδάτου, εκπαιδεύτρια, χορογράφος και περφόρμερ εναέριου χορού, είναι η δημιουργός της ιδέας "Greece has Soul", ενός έργου που αναδεικνύει την Ελλάδα μέσω του εναέριου χορού με πανιά σε μεγάλα ύψη. Το έργο συμβολίζει την εξέλιξη του ατόμου μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες καθώς και τη μέγιστη σημασία του χαρακτήρα, της τέχνης και της περιβαλλοντικής συνείδησης στις ημέρες μας.

Οι εντυπωσιακές χορογραφίες συνδέονται με την ανάδειξη ιστορικών μνημείων και τόπων απαράμιλλης ομορφιάς ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έως τώρα έχουν οι γέφυρες με το ιστορικό τοπόσημο του Γοργοποτάμου να λειτουργεί ως μοναδικού φυσικού κάλλους σκηνικό.

Τη σκυτάλη πήρε το ανατρεπτικό δίδυμο βιολιστών DuoViolins, κατά κόσμον Δημήτρης Ίσαρης και Γιώργος Γαϊτάνος, δύο νέοι και εμπνευσμένοι καλλιτέχνες, που αποφάσισαν να μας συστήσουν ανατρεπτικά τον ήχο του βιολιού.

Οι δύο μουσικοί είχαν ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα με μοναδικές διασκευές και δικές τους επιτυχίες.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τη μουσική εκδήλωση «Γέφυρα Πολιτισμού: η γιορτή που μας ενώνει» που έγινε στο Γοργοπόταμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση