ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Εθνική ποδοσφαίρου: Ενσωματώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά δεν προπονήθηκε

Εθνική ποδοσφαίρου: Ενσωματώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά δεν προπονήθηκε

Για δεύτερη προπόνηση της Εθνικής ποδοσφαίρου, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Η Εθνική ποδοσφαίρου συνέχισε την Τρίτη (14.11) την προετοιμασία της για το φιλικό απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (17/11, 19:00), αλλά και για το τελευταίο παιχνίδι στα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στη Γαλλία (21/11, 21:45).

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε σήμερα το πρωί από το υπερατλαντικό του ταξίδι -και την τελευταία του υποχρέωση στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ- και κρίθηκε σκόπιμο να μην προπονηθεί κανονικά (ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης).

Η Εθνική Ελλάδας θα προπονηθεί ξανά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 17:30 και θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.

πηγή: newsit.gr

Το “Out of the Box Stories” του Pamestoixima.gr κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το “Out of the Box Stories” του Pamestoixima.gr κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη (video)
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google