Ο Δημήτρης Ιτούδης αναλαμβάνει τη Χάποελ Τελ Αβίβ
Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Τελ Αβίβ.
Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται πλέον να σηκώσει μανίκια και να οδηγήσει την ακριβή Χάποελ Τελ Αβίβ στην κατάκτηση του Eurocup και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την Euroleague της νέας σεζόν.
Ο Έλληνας προπονητής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ με συνολικές αποδοχές 2.700.000 ευρώ. Υψηλό δε, θα είναι το μπόνους κατάκτησης του Εurocup για τον Έλληνα τεχνικό.
Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο νυν τεχνικός της Χαποέλ Τελ Αβίβ, ο Στέφανος Δέδας, θα δεχτεί να… υποβιβαστεί σε συνεργάτης του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ελλάδας, Δημήτρη Ιτούδη, όπως αναμένεται να του προταθεί ή αν θα επιλέξει ν’ αποχωρήσει και ν’ αναζητήσει τη θέση του πρώτου προπονητή σε άλλον σύλλογο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ολυμπιακός: Δημοσίευσε βίντεο από τις εργασίες στο ΣΕΦ
Προχωρούν τα έργα για την ανακαίνιση του γηπέδου του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.
Σοκ με Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό: Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα επιστρέψει το 2027
Τουλάχιστον 15 παιχνίδια και τρία ντέρμπι θα χάσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.
Απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας - Θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της Ντόρτμουντ
Ευχάριστα νέα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την εθνική Ελλάδας, καθώς ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου δεν είναι τελικά σοβαρός.
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…