ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σοκ με Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό: Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα επιστρέψει το 2027

Σοκ με Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό: Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα επιστρέψει το 2027

Τουλάχιστον 15 παιχνίδια και τρία ντέρμπι θα χάσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Αζεντίν Ουναΐ υπέστη τελικά θλάση βαριάς μορφής στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, με την επιστροφή του να υπολογίζεται πια το 2027.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, στο 19ο λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αζεντίν Ουναΐ έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι του ΟΑΚΑ και οι εξετάσεις του επιβεβαίωσαν τα χειρότερα για τον Τζέικομπ Νίστρουπ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί βαριά θλάση στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και οι “πράσινοι” θα στερηθούν τις υπηρεσίες του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2026, περιμένοντας τον πλέον ξανά στη δράση, από το νέο έτος.

Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός δεν θα τον έχει διαθέσιμο για τα εναπομείναντα 15 ματς της χρονιάς, στα οποία περιλαμβάνονται τα ντέρμπι με ΑΕΚ (01/11) και ΠΑΟΚ (13/12) στη Super League, αλλά και η “μάχη” των… αιωνίων με τον Ολυμπιακό (13/12) στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας.

Από την πορεία της αποθεραπείας του θα φανεί πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να ελπίζει πλέον ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για την Πρωτοχρονιά.

Απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας - Θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της Ντόρτμουντ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας - Θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της Ντόρτμουντ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2: Οι Πειραιώτες πέρασαν από το Αγρίνιο και συνέχισαν το νικηφόρο σερί στη Super League